foto

Ágnes Lelkes

  • nar. 24.4.1924
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 15.3.2013 (88 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Régimódi történet (divadelní záznam)
1976 Hedda Gabler (divadelní záznam)
1974 12 egy tucat (TV film)
1972 Burok (TV film)
1970 Só Mihály kalandjai (TV film)
1968 Sárga rózsa (TV film)
1967 Mondd a neved (TV film)
1965 Kristóf, a magánzó (TV film)
1963 Egy pár papucs (TV film)
Rendszáma ismeretlen (TV film)
1962 Elektra (TV film)
Manželství na dostatečnou
Ne éljek, ha nem igaz! (TV film)
1961 A szaxofon (TV film)
1960 Virrad

TV seriály

1993 Kisváros (TV seriál)
Farkas a veremben (E08)
1986 Linda (TV seriál)
Rebeka (S02E04)
1978 Abigél (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1972 Černé město (TV seriál)
A gyanú (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace