foto

István Bartók

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1991 Angyalbörben (TV seriál)
Frontszínház (E09)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Mozgó Trezor (E05)
1989 Linda (TV seriál)
Aranyháromszög (S03E02)
1986 Linda (TV seriál)
Rebeka (S02E04)
1984 Série noire (TV seriál)
Ballon mort (E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace