foto

Miloslav Kučera

  • nar. 7.5.1956 (61 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 Hlas Ameriky (TV film)
2015 Sen o Kuksu (TV film)
2012 Malé velké divadlo
2007 Příběhy domů (TV seriál)
2006 Bílá místa (TV seriál)
Střípky času (TV seriál)
2005 Historik Josef Pekař
2003 Velká voda
2001 Československo ve zvláštních službách (TV seriál)
Dědictví barokní Čechie (TV film)
2000 Reformátor a kacíř (TV film)
1996 Lapidárium: Příběh Masarykova kina (TV film)
Lapidárium: Příběh smírčího kříže (TV film)
1995 Lapidárium: Příběh paládia (TV film)
1994 Habsburská monarchie (TV seriál)
Záhada znojemské rotundy (TV film)
1993 Tomáš Baťa I.
1988 Jak šel čas
Jinak to nevidím
1987 Poslední zvonění
1985 Vrstevníci (TV film)

TV pořady

2008 Zoom (TV pořad)
2007 Restart (TV pořad)
Světci a svědci (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Sen o Kuksu (TV film)
2012 Malé velké divadlo
1996 Lapidárium: Příběh Masarykova kina (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace