foto

Tibor Varga

  • nar. 4.7.1921
    Győr, Maďarsko
  • zem. 4.9.2003 (82 let)
    Grimisuat, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Hosszú szökés (TV film)
1984 Milenci na odpoledne
1983 Visszaesök
1981 Dočasný ráj
1979 Věra Angiová
1977 Sir John Falstaff (TV film)
1976 Gyémántok (TV film)
1973 Hasičská ulice 25
1963 Félúton
Kertes házak utcája
1961 Napfény a jégen

TV seriály

1986 Linda (TV seriál)
Rebeka (S02E04)
1975 A feladat (TV seriál)
Episode 2 (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace