foto

István Verebes

  • nar. 4.7.1948 (71 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Öld meg a másik kettöt (TV film)
1983 Hatásvadászok

TV seriály

2001 Kávéház (TV seriál)
Oszkár ajándéka (E13)
Vilma névnapja (E08)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Az örökség (E01)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
Kultúrház avatás (E06)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Mágnás Miska (divadelní záznam)

TV seriály

2001 Kávéház (TV seriál)
Oszkár ajándéka (E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace