foto

Carlos Palomino

  • nar. 10.8.1949 (71 let)
    San Luis Potosi, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Faith
2015 Callejero
2004 American Crime
2002 Turn of Faith
2000 Price of Glory
1999 If... Dog... Rabbit...
1998 Detonator
1996 One Clean Move
1995 Zločinná srdce
1994 Americký kickboxer: Zápas smrti
Anděl s břitvou
1993 Geronimo
Smrtící pohled
1992 My Samurai
1991 Fists of Steel
Hra o dámu
Časovaná bomba
1989 Hrůzné sny
1988 Můj život v Ibaře (TV film)
1987 Drsná odplata (TV film)
Ostrov živých
Vrah vedle nás
1983 Odcizené polibky
Tanec trpaslíků

TV seriály

2002 Greetings from Tucson (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Každá fotografie má svůj příběh (S01E09)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
The Brothers Garcia (TV seriál)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Zápas (S05E18)
1998 Air America (TV seriál)
1994 Policie New York (TV seriál)
Zeppo Marks Brothers (S01E18)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Jen ty, jen já (S05E12)
1986 Knight Rider (TV seriál)
Záchrana šampiona (S04E15)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)
Legmen (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
One-Punch Banta (S01E02)
The White Shadow (TV seriál)

Dokumentární

2015 Safest Place on Earth

Host

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky