foto

Didem Erol

  • nar. 1.10.1975 (44 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Organik Aşk Hikayeleri
2010 Kukuriku Kadin Kralligi
2009 Dvojí identita
Urychlovač zkázy (TV film)
2008 Süper Ajan K9
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz (TV film)
2006 Dünyayi Kurtaran Adam'in Oğlu
Kontrakt
2005 Balans ve Manevra
2001 The Donor
2000 Canlı Hayat (TV film)

TV seriály

2008 Goncakaranfil (TV seriál)
2007 Çok Özel Tim (TV seriál)
2004 Omuz Omuza (TV seriál)

Video kompilace

2000 Yeşil Elbiseli Kız (video kompilace)
Yeşil Elbiseli Kız (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky