foto

Kendži Akabane

  • nar. 31.10.1984 (35 let)
    Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cencoroll connect
Učú Senkan Jamato 2202: Ai no senšitači – Dainanašó šinsei hen
2018 Učú Senkan Jamato 2202: Ai no senšitači – Daijonšó tenmei hen
2014 The Idolm@ster Movie: Kagajaki no mukógawa e!
2013 Gekidžóban Ano hi mita hana no namae o bokutači wa mada širanai.
2012 One Piece Film Z
Strike Witches Gekidžóban
The Idolm@ster: Shiny festa
2011 Sendžó no Valkyria 3: Unrecorded Chronicles – Tagatame no džúsó
2009 Higaši no Eden: Air Communication

TV seriály

2018 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
2017 Senki zeššó Symphogear AXZ (TV seriál)
Ó-sama Game: The Animation (TV seriál)
2015 Senki zeššó Symphogear GX (TV seriál)
2014 Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
2013 Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Meganebu! (TV seriál)
Samurai Flamenco (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear G (TV seriál)
2012 AKB0048 (TV seriál)
Aquarion Evol (TV seriál)
Brave 10 (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Asia Circuit Hen (TV seriál)
High School DxD (TV seriál)
Kimi to Boku. 2 (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
Zero no cukaima F (TV seriál)
2011 Ano hi mita hana no namae o bokutači wa mada širanai. (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Gosick (TV seriál)
Hana-saku iroha (TV seriál)
Hidan no Aria (TV seriál)
Ikoku meiro no Croisee The Animation (TV seriál)
Jumekui Merry (TV seriál)
Kaitó tenši Twin Angel: Kjunkjun tokimeki Paradise!! (TV seriál)
Kami-sama no memočó: It`s the Only NEET Thing to Do. (TV seriál)
Kimi to boku. (TV seriál)
Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
Sacred Seven (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear (TV seriál)
The Idolm@ster (TV seriál)
2010 Angel Beats! (TV seriál)
Dance In The Vampire Bund (TV seriál)
Digimon Xros Wars (TV seriál)
Fortune Arterial: Akai jakusoku (TV seriál)
Jewelpet Tinkle (TV seriál)
Magic Kaito (TV seriál)
Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
Togainu no či (TV seriál)
Ókami-san to šičinin no nakamatači (TV seriál)
Ókiku furikabutte: Nacu no taikai hen (TV seriál)
Šinrjaku! Ika musume (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
Darker than Black: Rjúsei no Gemini (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Higaši no eden (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
Queen's Blade: Ruró no senši (TV seriál)
Šin Mazinger šógeki! Z-Hen (TV seriál)
2008 Kurozuka (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky