foto

Kendži Akabane

  • nar. 31.10.1984 (36 let)
    Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mašin sentai kirameidžá episódo ZERO
2019 Cencoroll connect
Učú Senkan Jamato 2202: Ai no senšitači – Dainanašó šinsei hen
2018 Učú Senkan Jamato 2202: Ai no senšitači – Daijonšó tenmei hen
2014 The Idolm@ster Movie: Kagajaki no mukógawa e!
2013 Gekidžóban Ano hi mita hana no namae o bokutači wa mada širanai.
2012 One Piece Film Z
Strike Witches Gekidžóban
The Idolm@ster: Shiny festa
2011 Sendžó no Valkyria 3: Unrecorded Chronicles – Tagatame no džúsó
2009 Higaši no Eden: Air Communication

TV seriály

2020 Mashin Sentai Kirameijâ (TV seriál)
Uzaki-čan wa asobitai! (TV seriál)
Uzaki-čan wa motto asobitai! (S01E12)
Sakurai mo asobitai? (S01E11)
Tottori de asobitai! (S01E10)
další epizody (12)
Šin Sakura taisen the Animation (TV seriál)
2018 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
2017 Senki zeššó Symphogear AXZ (TV seriál)
Ó-sama Game: The Animation (TV seriál)
2015 Senki zeššó Symphogear GX (TV seriál)
2014 Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
2013 Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Meganebu! (TV seriál)
Meganebu! (E12)
Megane mono nara megane o ai šite atari mae da (E11)
Rúruteki ni wa safe da ga, meganeteki ni wa out / Meganebu no jacura o miteru to, tódži no bokutači o omoidasu (E10)
další epizody (12)
Samurai Flamenco (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear G (TV seriál)
2012 AKB0048 (TV seriál)
Aquarion Evol (TV seriál)
Brave 10 (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Asia Circuit Hen (TV seriál)
High School DxD (TV seriál)
Kimi to Boku. 2 (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
Zero no cukaima F (TV seriál)
2011 Ano hi mita hana no namae o bokutači wa mada širanai. (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Gosick (TV seriál)
Hana-saku iroha (TV seriál)
Hidan no Aria (TV seriál)
Ikoku meiro no Croisee The Animation (TV seriál)
Jumekui Merry (TV seriál)
Kaitó tenši Twin Angel: Kjunkjun tokimeki Paradise!! (TV seriál)
Kami-sama no memočó: It`s the Only NEET Thing to Do. (TV seriál)
Kimi to boku. (TV seriál)
Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
Sacred Seven (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear (TV seriál)
The Idolm@ster (TV seriál)
2010 Angel Beats! (TV seriál)
Dance In The Vampire Bund (TV seriál)
Digimon Xros Wars (TV seriál)
Fortune Arterial: Akai jakusoku (TV seriál)
Jewelpet Tinkle (TV seriál)
Magic Kaito (TV seriál)
Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
Togainu no či (TV seriál)
Ókami-san to šičinin no nakamatači (TV seriál)
Ókiku furikabutte: Nacu no taikai hen (TV seriál)
Šinrjaku! Ika musume (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Higaši no eden (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
Queen's Blade: Ruró no senši (TV seriál)
Šin Mazinger šógeki! Z-Hen (TV seriál)
2008 Kurozuka (TV seriál)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky