foto

Frederick King Keller

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Weight (TV film)
2003 Vegas Dick (TV film)
2001 Chameleon a strašidelný ostrov (TV film)
Chameleon: Souboj vyvolených (TV film)
1987 My Dark Lady
1984 Vamping
1982 The Eyes of the Amaryllis
1981 Tuck Everlasting

TV seriály

2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Blue Templar (S01E22)
Hall of Mirrors (S01E13)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Brothers (S01E07)
Strážce pořádku (TV seriál)
Fixer (S01E03)
2009 Na doživotí (TV seriál)
Jedna a jedna (S02E21)
Tvář, která lže (S02E14)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Emily (E09)
Dirt (TV seriál)
Vize zločinu (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Rychlost (S04E03)
Míra spalování (S03E20)
2006 Spiknutí (TV seriál)
Za rozbřesku (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Baseball (S03E08)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Líbánky (S01E22)
Nechat zemřít (S01E09)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Krev a písek (S01E11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rychlost zabíjí (S03E08)
Blesková vražda (S03E04)
Falešný kriminalista (S02E18)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S03E22)
Day 3: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S03E21)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S02E12)
Day 2: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S02E11)
2002 John Doe (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
6:00 p.m.-7:00 p.m. (S01E19)
5:00 p.m.-6:00 p.m. (S01E18)
1999 Angel (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
1997 Hráči (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Řádí tu vir (S01E07)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Swift Justice (TV seriál)
1995 The Wright Verdicts (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Berlin Break (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1991 Veronica Clare (TV seriál)
1989 Hey Dude (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 My Dark Lady
1984 Vamping
1981 Tuck Everlasting

TV seriály

1971 Columbo (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1981 Tuck Everlasting

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 'Angel': Season 2 Overview

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace