foto

Charles Beaumont

  • nar. 2.1.1929
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 21.2.1967 (38 let)
    California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Brain Dead
1965 Mister Moses
1964 7 Faces of Dr. Lao
Maska rudé smrti
1963 Strašidelný palác
1962 Night of the Eagle
Předčasný pohřeb
The Intruder
The Wonderful World of the Brothers Grimm
1958 Queen of Outer Space

TV seriály

1964 Suspense (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1968 Journey Into Darkness - povídka
1962 The Intruder - kniha
1961 Ursula - povídka

TV seriály

1978 Racconti di fantascienza (TV seriál) - povídka

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace