foto

Lisa Kay

  • nar. 11.2.1971 (47 let)
    Beverly, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Voice in the Head
2014 Born of War
2013 Charlotte Link - Das andere Kind (TV film)
2006 Dveře dokořán
2005 Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Wallis a Eduard (TV film)
2003 Final Demand (TV film)
SuperTex
2002 Mrs Caldicot's Cabbage War
2001 Deník Bridget Jonesové
Goodbye, Mr Steadman (TV film)
Jack a stonek fazole (TV film)
2000 Hledám pronájem
Slepičí úlet

TV seriály

2016 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Leaving Home (S02E10)
Winner Takes All (S02E09)
The Birthday Party (S02E08)
další epizody (8)
2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (7)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
The Early Bird (S03E06)
Vera (TV seriál)
The Deer Hunters (S04E03)
2012 Inspektor Banks (TV seriál)
Zvláštní případ - 2. část (S02E02)
Zvláštní případ - 1. část (S02E01)
2011 V utajení (TV seriál)
2004 The Brief (TV seriál)
Vraždy v muzeu (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2001 My Uncle Silas (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
In Defence (TV seriál)
1998 Grafters (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)
1992 The Big Breakfast (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace