foto

Robert Blees

  • nar. 9.6.1918
    Lathrop, Missouri, USA
  • zem. 31.1.2015 (96 let)
    Menlo Park, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1975 A Woman for All Men

TV seriály

1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1966 Off We Go (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky