foto

Sean Mathias

  • nar. 14.3.1956 (62 let)
    Swansea, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 No Man’s Land (divadelní záznam)
1997 Bent

Herecká filmografie

Filmy

1987 White Mischief
1982 Znamení květiny (TV film)
1981 Velekněz lásky
1977 Příliš vzdálený most

TV seriály

1983 One Summer (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1975 Survivors (TV seriál)

TV pořady

2004 76. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace