foto

Kim Estes

  • nar. Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Painkillers
2017 The Bachelor Next Door
The Thing Before the Thing
2016 A Killer Walks Amongst Us
Citizens United
Pandemie
Smrtící ráj (TV film)
2015 400 Days
2014 After
Ask Me Anything
Dej mi své dítě
Night Eyes
2013 5 Hour Friends
2012 Crossroad
Grey Matter
2011 2ND Take
Volcano Girl
2010 Removal
2009 Changing Mind
2008 Bez úniku
2007 Chasing Tchaikovsky
2006 Azusa Street: The Movie
Chvíle poté 2: Probuzení
Holky v balíku
2004 Bashing
Death and Texas

TV seriály

2019 Marisa Romanov (TV seriál)
Tohle jsme my (TV seriál)
Don't Take My Sunshine Away (S03E16)
2018 Vražedná práva (TV seriál)
The Baby Was Never Dead (S05E03)
2017 Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV seriál)
Rain (E06)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Your Honor (S04E19)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Christmas (S02E08)
Vysněná meta (TV seriál)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Detective (S02E04)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Stalker (TV seriál)
Love Hurts (E19)
Prolhané krásky (TV seriál)
I'm a Good Girl, I Am (S05E24)
The Melody Lingers On (S05E23)
2014 Matador (TV seriál)
Mizera (TV seriál)
Ve službách CIA (TV seriál)
2013 The Bridge (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
I Do (S01E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Šiva (S10E12)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dvanáct rozžhavených žen (S08E08)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Od pěti do devíti (S06E13)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Pozůstatky (S04E02)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Trial by Fire (S01E18)
Pohotovost (TV seriál)
Raněný policista (S14E03)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
Windfall (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2003 Infamous (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace