foto

Lynne MacKay

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2010 Víra, podvod a minimální mzda
2006 Svatební války (TV film)
1999 Hon na vraha (TV film)
1998 Chuckyho nevěsta
Proměna srdce (TV film)
1997 Any Mother's Son (TV film)
Johnny 2.0 (TV film)
Především nikomu neublížím (TV film)
Třetí dvojče (TV film)
1996 A na Vánoce přišla láska (TV film)
Beyond the Call (TV film)
Kolik váží duše (TV film)
Nepřípustný nátlak (TV film)
Sins of Silence (TV film)
Talk to Me (TV film)
1995 Dědictví zla (TV film)
Holiday to Remember, A (TV film)
Prince for a Day (TV film)
1994 Babymaker: The Dr. Cecil Jacobson Story, The (TV film)
Madonna: Ztracená nevinnost (TV film)
Proti své vůli (TV film)
1992 Lolita (TV film)
Ve hře je diamant (TV film)
1987 Rolling Vengeance
1986 Alex: The Life of a Child (TV film)
1985 Martinův den
1982 Třída roku 1984
1980 Happy Birthday, Gemini

TV seriály

2005 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Sbohem, a vítej zpátky, Sue (S03E19)
Dívky z lepších rodin (S03E18)
Muž ve stínu (S03E17)
další epizody (11)
2004 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Udělala to, nebo neudělala (S03E08)
Hra podle Simona (S03E07)
Letadla, vlaky, auta (S03E06)
další epizody (21)
2003 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Hra na novomanžele 2. část – Rozchod je vždy těžký (S02E06)
Hra na novomanželé 1.část (S02E05)
Nevyřešený případ (S02E04)
další epizody (16)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Chamtivost (S01E08)
Tichá noc (S01E07)
Ozvěna z minulosti (S01E06)
další epizody (8)
2001 Doc (TV seriál)
Zloději (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace