foto

Erica Cerra

  • nar. 31.10.1979 (39 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato americká herečka s italskými předky objevila lásku k herectví už v osmi letech, kdy se objevovala v několika reklamách, pak si dala pauzu a vrátila se k němu až ve svých 22 letech, kdy spojila síly s učiteli Larrym Mossem a Ginou Chiarelli a prohloubila si herecké znalosti. Nejlépe známá je i divákům v České Republice z role zástupkyně šerifa Jo Lupo ze sci-fi seriálu HEURÉKA.

V roce 2001 si odbyla seriálovou premíéru v jedné z epizod seriálu LOVCI NETVORŮ, který byl po dvou sériích zrušen. Roli v něm získala hlavně díky své přitažlivosti což naznačuje název její role a to Hezká dívka, nejinak tomu bylo i v pilotu seriálu HUFF, kde si zahrála atraktivní ženu a ve filmu DLOUHÝ VÍKEND dokonce atraktivní ženu číslo 1. V seriálu THE COLLECTOR se zase objevila jako Vinnie v epizodě The Supermodel.

Mimo těchto jednodílových rolí dostala více prostoru v seriálu THE L WORD, kde se ve 2 epizodách objevila jako upíroložka Uta Refson a o dva roky dříve se v jedné epizodě objevila jako tanečnice. Objevila se i ve čtyřech epizodách seriálu BATTLESTAR GALACTICA, kde se objevila jako Maya. Nejvíce jí ovšem proslavilo působení v HEURÉCE, kde si zahrála jednu z takřka hlavních rolí a objevila se i ve 4 ze 7 epizod minisérie EUREKA HIDE AND SEEK.

Z filmových rolí ještě můžeme zmínit středoškolský horor ADAM AND EVIL, upírský horor BLADE III: TRINITY, komedii SVĚTÁK nebo PERCY JACKSON: ZLODĚJ BLESKŮ, kde si zahrála roli bohyně Héry.

Martin "masw" Swider

Herecká filmografie

Filmy

2017 Power Rangers: Strážci vesmíru
2015 Hon na žraloka
Vítejte doma (TV film)
2012 The Wishing Tree (TV film)
2011 Mega bouře (TV film)
2010 Agent bez jména
Percy Jackson: Zloděj blesku
2007 Vzkříšení zatracených
2006 Světák
2005 Dlouhý víkend
2004 Adam & Evil
Blade: Trinity
2003 Battlestar Galactica (TV film)

TV seriály

2019 Deadly Class (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 Lovci duchů (TV seriál)
Funeralia (S13E19)
Bring 'em Back Alive (S13E18)
Devil's Bargain (S13E13)
2017 Lucifer (TV seriál)
Mr. and Mrs. Mazikeen Smith (S03E03)
The 100 (TV seriál)
DNR (S04E09)
Heavy Lies the Crown (S04E02)
Lovci duchů (TV seriál)
War of the Worlds (S13E07)
2016 The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Perverse Instantiation: Part One (S03E15)
Red Sky at Morning (S03E14)
další epizody (13)
2015 iZombie (TV seriál)
Dead Air (S01E08)
2014 Rush (TV seriál)
The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Motiv (TV seriál)
Podvod (S02E04)
2012 Heuréka – město divů (TV seriál)
Takový normální den (S05E13)
Přetvářka (S05E12)
Za zrcadlem (S05E11)
další epizody (13)
2011 Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Vidíš to co já? (S04E21)
Obrovský skok (S04E20)
Malý krůček (S04E19)
další epizody (11)
Lovci duchů (TV seriál)
The Man Who Knew Too Much (S06E22)
2010 Heuréka – město divů (TV seriál)
Vánoční nadělení (S04E10)
Uvidíme se včera (S04E09)
Akta Ex (S04E08)
další epizody (10)
Smallville (TV seriál)
Isis (S10E05)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
V zrcadle (S01E08)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Loučení (S03E18)
Ledové jádro (S03E17)
Vše zapomenuto (S03E16)
další epizody (10)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Acid Queen (S01E13)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Věc Heuropulos (S03E08)
Dvě Slunce (S03E07)
Fáze, fáze, fázičky (S03E06)
další epizody (8)
2007 Heuréka – město divů (TV seriál)
Noc v Global Dynamics (S02E13)
Není všechno zlato co se třpytí (S02E12)
Objekt touhy (S02E11)
další epizody (13)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Jednou za život (S01E12)
Pravidla cvokárny (S01E11)
Nachový opar (S01E10)
další epizody (12)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Exodus: Part 2 (S03E04)
Exodus: Part 1 (S03E03)
Lay Down Your Burdens: Part 2 (S02E20)
další epizody (4)
Láska je Láska (TV seriál)
Léčení (S03E07)
Linka života (S03E05)
2005 4400 (TV seriál)
Pod zámkem (S02E10)
Smallville (TV seriál)
Žízeň (S05E05)
Lucy (S04E16)
2004 Collector, The (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Láska je Láska (TV seriál)
Léčba nudou (S01E07)
2003 Black Sash (TV seriál)
Jake 2.0 (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Zmatek mezi Smrtonoši (S01E05)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace