foto

Neil Grayston

  • nar. 24.3.1981 (38 let)
    New Westminster, British Columbia, Kanada

Biografie

Neil Gordon Grayston se narodil 24. března 1981 v New Westminster, Britská Kolumbie, Kanada. Navštěvoval střední školu v Port Moody a absolvoval hereckou akademii v kanadském Vancouveru. Ve svém volném čase rád jezdí na snowboardu, má černý pás v Tae Kwon Do a v současné době žije v New Westminster se svou přítelkyní.

Neil Grayston začal hrát už na střední škole. Jeho televizní premiéra byla epizoda z kanadského krimi seriálu DA VINCIHO PŘÍPADY. Avšak první herecký průlom nastal s rolí v serialu EDGEMONT a v dramatu THE WATER GAME režírovaném Johnem Boltonem. Objevil se také v serialu JEREMIAH nebo ROMEO!. V roce 2005 Grayston získal roli Martina v kanadském televizním seriálu GODIVA´S. V stejném roce se také objevil v epizodě serialu THE DEAD ZONE zvané Vanguard.

Po Godiva´s byl Grayston obsazen do zatím jeho nejznámější role Douglase Farga, (mladého vědce, který si velmi snadno splete tlačítka na přístrojích) v americkém televizním seriálu HEURÉKA – MĚSTO DIVŮ.

Vladimír "Illuminare" Bago

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dark, Deadly & Dreadful
2017 The Concessionaires Must Die!
2016 The Cleansing Hour
2015 Spare Change
2013 Hrozící konec světa (TV film)
2006 Time Tunnel, The (TV film)
2004 Zeměmoří (TV film)
2002 The Water Game

TV seriály

2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
Lost, Found, Fucked (S04E02)
A Flock Of Lost Birds (S04E01)
2018 The Bletchley Circle: San Francisco (TV seriál)
2017 iZombie (TV seriál)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 1 (S03E12)
2016 Daredevil (TV seriál)
Regrets Only (S02E06)
2014 Spooked (TV seriál)
2013 Agentura Jasno (TV seriál)
Santa Barbarian Candidate (S07E10)
2012 Heuréka – město divů (TV seriál)
Takový normální den (S05E13)
Přetvářka (S05E12)
Za zrcadlem (S05E11)
další epizody (13)
2011 True Heroines, The (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Videohra (S03E06)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Vidíš to co já? (S04E21)
Obrovský skok (S04E20)
Malý krůček (S04E19)
další epizody (11)
2010 Skladiště 13 (TV seriál)
Upgrade (S02E05)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Vánoční nadělení (S04E10)
Uvidíme se včera (S04E09)
Akta Ex (S04E08)
další epizody (10)
2009 Heuréka – město divů (TV seriál)
Loučení (S03E18)
Ledové jádro (S03E17)
Vše zapomenuto (S03E16)
další epizody (10)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Věc Heuropulos (S03E08)
Dvě Slunce (S03E07)
Fáze, fáze, fázičky (S03E06)
další epizody (8)
2007 Heuréka – město divů (TV seriál)
Noc v Global Dynamics (S02E13)
Není všechno zlato co se třpytí (S02E12)
Objekt touhy (S02E11)
další epizody (13)
Lovci duchů (TV seriál)
Tall Tales (S02E15)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Jednou za život (S01E12)
Pravidla cvokárny (S01E11)
Nachový opar (S01E10)
další epizody (12)
2005 Godiva's (TV seriál)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Caged Bird (E13)
Totem Mole (E12)
Cocktail Bunny (E11)
další epizody (8)
Mrtví jako já (TV seriál)
Mělčina (S02E04)
2003 Romeo! (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Věčná studentka (S02E06)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
2000 Edgemont (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Dokumentární

2012 Syfy 20th Anniversary Special (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace