foto

Dean Butler

  • nar. 20.5.1956 (63 let)
    Prince George, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Chemical Wedding
2000 Ricky 6
1995 Final Goal, The
1991 Without a Pass
1985 Gidget's Summer Reunion (TV film)
Pouštní srdce
1984 Little House: Bless All the Dear Children (TV film)
Little House: The Last Farewell (TV film)
1983 Little House: Look Back to Yesterday (TV film)
Malý génius (TV film)
1978 Forever (TV film)

TV seriály

2003 JAG (TV seriál)
Právníci, zbraně a peníze (S08E22)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Fame L.A. (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Tequila a Bonetti (TV seriál)
1990 Stíny nad LA (TV seriál)
1986 The New Gidget (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1994 TekWar (TV seriál)

Host

TV pořady

1994 Extra (TV pořad)
1987 Weekend Today (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace