foto

Vali Dániel

  • nar. 20.2.1943 (76 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Líza, liščí víla
2008 Chameleon
2005 Nic víc než sex
1979 Fogjuk meg és vigyétek!
1976 Hongkongi paróka (divadelní záznam)
1969 Alfa Romeó és Júlia
1968 A hamis Néró (TV film)
1967 Az OP-ART kalap (TV film)
Platonov szerelmei (TV film)
Édes és keserű
1966 És akkor a pasas...
1965 Csiribiri (TV film)

TV seriály

2018 Tóth János (TV seriál)
E-zotéria (S01E45)
1995 Kisváros (TV seriál)
Orvvadászok (E34)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 8 (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace