foto

György Bősze

  • nar. 23.3.1941
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 26.12.2015 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Coming Out
1989 Vadon
1987 Az ördög talizmánjai (TV film)
1985 Plukovník Redl
1984 Hra v oblacích
1983 Az utolsó futam (TV film)
1980 Látástól vakulásig (TV film)
1975 Trisztán (TV film)
1973 A hosszú előszoba (TV film)
Plusz-mínusz egy nap
1965 Antigoné (TV film)
1964 Karambol

TV seriály

2002 Linda (TV seriál)
A pokoli játszma (S04E04)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Tank you (E13)
Military Tours (E11)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Átkelés (E06)
Bőrtérkép (E03)
Bakafácán (E02)
Linda (TV seriál)
Tüzes babák (S03E05)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
A jövő zenéje (E09)
Otthon - haza (E08)
1977 Nero, a véres költő (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace