foto

Susan Gordon

  • nar. 27.7.1949
    St. Paul, Minnesota, USA, Minnesota, USA
  • zem. 11.12.2011 (62 let)
    Teaneck, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Picture Mommy Dead
1960 Boy and the Pirates, The
Tormented
1959 Miracle on 34th Street (TV film)
The Five Pennies
The Man in the Net
1958 Attack of the Puppet People

TV seriály

1962 Going My Way (TV seriál)
McKeever & the Colonel (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Fugitive (S03E25)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)

TV pořady

1966 Dream Girl of '67 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace