foto

Gerald Milton

  • nar. 12.1.1923
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 16.4.2005 (82 let)
    Laguna Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 První na ráně
1990 Twisted Justice
1964 Nahý polibek
1961 Podsvětí USA
1959 Counterplot
1958 A Lust To Kill
Counterspy (TV film)
The Beast of Budapest
The Man Who Died Twice
Toughest Gun in Tombstone
1957 The Devil's Hairpin
The Quiet Gun
The Restless Breed
Unknown Terror, The
Čtyřicet pušek
Čínská brána

TV seriály

1960 Outlaws (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Union Pacific (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Captain David Grief (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky