foto

Kumiko Nišihara

  • nar. 27.4.1965 (56 let)
    Čigasaki, Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Eiga Precure All Stars New Stage 3: Eien no tomodači
2013 Eiga DokiDoki! Precure: Mana kekkon!!? Mirai ni cunagu kibó no dress
Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
Saint onii-san
2011 Eiga Suite Precure: Torimodose! Kokoro ga cunagu kiseki no Melody
Eijú densecu: Sora no kiseki The Animation
2008 Anmicu-hime (TV film)
Dragon Ball: Ossu! Kaettekita Son Gokú to nakamatači!!
2007 Gekidžóban Dr. Slump: Dr. Maširito Abale-čan
2004 Interlude
2003 Eiga Doraemon: Nobita to fušigi kazecukai
2002 Canary
Sakura Taisen: Sumire Kanzaki intai kinen – Su Mi Re
2001 Sakura taisen: Kacudó šašin
1999 Sakura taisen: Góka kenran
Šódžo kakumei Utena: Adolescence mokuširoku
1998 Twinbee Paradise
1997 Sakura taisen óka kenran
1996 Can Can Bunny Extra
Power Dolls
1995 Bišódžo senši Sailor Moon Super S: Sailor 9 senši šúkecu! Black Dream Hole no kiseki
Indžú onna kjóši
1994 Genocyber
Ghost Sweeper Mikami: Gokuraku daisakusen!!
1993 Fortune Quest: Jo ni mo šiawase na bókenšatači
Ganbare Goemon: Džigendžó no akumu
Moldiver
1992 Zecuai 1989
1991 Burn Up!
1990 Akuma-kun: Jókoso akuma Land e!!
New Dream Hunter Rem
Rjokunohara Labyrinth
1989 Akuma-kun
Šin Mašin eijúden Wataru: Madžinzan
1988 Kosuke-sama Rikimaru-sama: Konpeitó no rjú

TV seriály

2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
Shinmai maō no Testament (TV seriál)
Šinmai maó no Testament: Burst (TV seriál)
2014 Minna atsumare! Falcom gakuen (TV seriál)
2013 Dokidoki! Precure (TV seriál)
2011 Suite Precure♪ (TV seriál)
2009 Kaidan Restaurant (TV seriál)
2008 Kanokon (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Yes! Precure 5 Go Go! (TV seriál)
2007 Genšiken 2 (TV seriál)
Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
2006 Kudžbiki Unbalance (TV seriál)
2005 Taiko no tacudžin (TV seriál)
2003 Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
2002 Digimon - hranice (TV seriál)
2001 Scryed (TV seriál)
2000 Sakura taisen (TV seriál)
1999 Kakjúsei (TV seriál)
Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Haruniwa ie no sanninme (TV seriál)
1997 AIKa (TV seriál)
Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
Šódžo kakumei Utena (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ie naki ko Remi (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1995 Bonobono (TV seriál)
Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál)
1994 Huckleberry Finn monogatari (TV seriál)
Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
1993 Ghost Sweeper Mikami (TV seriál)
Kišin heidan (TV seriál)
Mukamuka Paradise (TV seriál)
1992 Ašita e free kick (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Kaze no naka no šódžo: Kinpacu no Jeanie (TV seriál)
Nangoku šónen Papuwa-kun (TV seriál)
Super Bikkuriman (TV seriál)
1991 Moero! Top Striker (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
Mahó no Angel Sweet Mint (TV seriál)
RPG densecu Hepoi (TV seriál)
1989 Akuma-kun (TV seriál)
Madó King Grandzort (TV seriál)
Magical Hat (TV seriál)
Oboččama-kun (TV seriál)
Sally, malá čarodejnice (TV seriál)
Time Travel Tondekeman! (TV seriál)
1988 Hello! Lady Lynn (TV seriál)
Joroiden samurai Troopers (TV seriál)
1986 Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
1985 Hái Step Jun (TV seriál)
Malá Memol (TV seriál)
Grace no himicu (E47)
Oie ga cubureru! (E46)
Sajonara wa daikirai (E45)
další epizody (4)
1984 Malá Memol (TV seriál)
Kotoši ičiban no omoide (E41)
Kin no hoši orimasu (E40)
Nusumareta Popitto (E39)
další epizody (22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky