foto

John Dahl

  • nar. 1956
    Billings, Montana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Bad Girls (TV film)
2011 Cooper and Stone (TV film)
2007 Deník zabijáka
Line-Up, The (TV film)
2005 6. Batalion
2001 Jízda do pekel
1998 Hráči
Striking Back: A Jewish Commando's War Against the Nazis
1996 V labyrintu smrti
1994 Ďábelská svůdkyně
1992 Red Rock West
1989 Zabij mě opět

TV seriály

2017 Iron Fist (TV seriál)
Shadow Hawk Takes Flight (E02)
Snow Gives Way (E01)
The Affair (TV seriál)
308 (S03E08)
2016 Billions (TV seriál)
Boasts and Rails (S01E08)
The Affair (TV seriál)
304 (S03E04)
302 (S03E02)
Ray Donovan (TV seriál)
Čínský dril (S04E11)
Marisol (S04E02)
2015 Aquarius (TV seriál)
It's Alright Ma (I'm Only Bleeding) (S01E10)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Sin Bin (S01E09)
The Affair (TV seriál)
204 (S02E04)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 34 (S03E08)
Chapter 33 (S03E07)
Hannibal (TV seriál)
...And the Woman Clothed with the Sun (S03E09)
Ray Donovan (TV seriál)
Volební zvrat (S03E06)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Ti nejbližší (S01E10)
Cizinka (TV seriál)
Na hradě Leoch (S01E02)
Anglánka (S01E01)
Ray Donovan (TV seriál)
Sunny (S02E08)
Viagra (S02E06)
Takoví normální Američané (TV seriál)
New Car (S02E08)
The Bridge (TV seriál)
Jubilex (S02E13)
Beholder (S02E11)
Californication (TV seriál)
Víra, naděje, láska (S07E09)
Úsměv (S07E07)
2013 Hannibal (TV seriál)
Buffet Froid (S01E10)
Ray Donovan (TV seriál)
Černý cadillac (S01E04)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The Oath (S01E12)
The Bridge (TV seriál)
Take the Ride, Pay the Toll (S01E11)
Lovci zločinců (TV seriál)
Dead Reckoning (S02E13)
Upíří deníky (TV seriál)
Catch Me If You Can (S04E11)
Californication (TV seriál)
Dezertéři (S06E02)
Dexter (TV seriál)
Make Your Own Kind of Music (S08E09)
A Little Reflection (S08E06)
2012 Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Falling Skies (TV seriál)
Love and Other Acts of Courage (S02E05)
Shameless (TV seriál)
Can I Have a Mother (S02E06)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Mýtina (S02E07)
Upíří deníky (TV seriál)
The Ties That Bind (S03E12)
Californication (TV seriál)
Z JFK na LAX (S05E01)
Dexter (TV seriál)
Do You See What I See? (S07E11)
Run (S07E04)
Are You...? (S07E01)
2011 Shameless (TV seriál)
Killer Carl (S01E06)
Californication (TV seriál)
Poslední večeře (S04E11)
Právníci, zbraně a prachy (S04E06)
Dexter (TV seriál)
This Is the Way the World Ends (S06E12)
Just Let Go (S06E06)
A Horse of a Different Color (S06E04)
další epizody (4)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
The Hammer (S01E10)
Superkočky (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Brave New World (S02E02)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Tvrdý dopad (S03E07)
Dexter (TV seriál)
Hop a Freighter (S05E11)
Circle Us (S05E07)
Hello, Bandit (S05E02)
2009 Tara a její svět (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Friday Night Bites (S01E03)
Perníkový táta (TV seriál)
Na dně (S02E04)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Časovaná bomba (S02E08)
Nikdy mě nenech odejít (S02E05)
Californication (TV seriál)
Pan Špatný Příklad (S03E09)
Víš, je to tak... (S03E07)
Dexter (TV seriál)
Hungry Man (S04E09)
Dex Takes a Holiday (S04E04)
Battlestar Galactica (TV seriál)
The Oath (S04E13)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Je moje (S01E03)
Californication (TV seriál)
Takhle se s dámou nejedná (S02E03)
Ďáblova trojka (S01E10)
Dexter (TV seriál)
Go Your Own Way (S03E10)
The Lion Sleeps Tonight (S03E03)
2007 Na doživotí (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 All In: The Poker Movie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace