foto

Kanako Hattori

  • nar. Aichi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Akane Maniax

TV seriály

2007 Jattokame tanteidan (TV seriál)
2006 Kin'iro no Chord: Primo Passo (TV seriál)
2005 Kamiču! (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Hanaukjó Maid tai: La Verite (TV seriál)
2003 D.C.: Da Capo (TV seriál)
D.N. Angel (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
2002 Asagiri no Miko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace