foto

Leonardo Fasoli

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 L'immortale
2016 Il traduttore
2014 Una storia sbagliata
2013 Ultimo 4 - L'occhio del falco (TV film)
2009 Marpiccolo
2008 L'ultimo padrino (TV film)
2004 Paolo Borsellino (TV film)
Ultimo 3 - L'infiltrato (TV film)
2003 Doppio agguato (TV film)
Volnost
2002 Francesco (TV film)
2001 Il testimone (TV film)
2000 Qui non è il paradiso
1999 Un amore
1991 Corsica

TV seriály

2019 ZeroZeroZero (TV seriál)
Gomora (TV seriál)
Träume sind nichts für uns (S04E12)
Epizoda 11 (S04E11)
Epizoda 1 (S04E01)
2017 Komisař Maltese: Hon na mafii (TV seriál)
2016 Gomora (TV seriál)
'O Track (S02E06)
Occhi negli occhi (S02E05)
Lacrime e sangue (S02E02)
další epizody (4)
2014 Gomora (TV seriál)
Důvěřuješ mi? (S01E02)
Klan Savastanů (S01E01)
2011 Zásahová jednotka (TV seriál)
2009 Palermo (TV seriál)
2006 48 ore (TV seriál)
2005 Gente di mare (TV seriál)
Nedokonalé zločiny (TV seriál)
Padri e figli (TV seriál)
2004 La omicidi (TV seriál)
La stagione dei delitti (TV seriál)
2003 Distretto di polizia 4 (TV seriál)
2002 Distretto di polizia 3 (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)
1999 Nezvěstní (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 ZeroZeroZero (TV seriál)
2004 La stagione dei delitti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky