foto

Bret Harrison

  • nar. 6.4.1982 (36 let)
    Portland, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Bret se narodil 6.4.1982 v Portlandu, Oregonu. S herectvím začal už jako malý v místních divadlech. Nicméně po rozmluvě s učitelem v místním Northwest Children's Theater se rozhodl, že se stane nejlepším hercem a právě herectví by pro něj mohlo být to pravé. Brat byl svým snem tak nadšený, že ihned po absolvování výsoké školy zamířil do Los Angeles. Tento tah se mu vyplatil, protože už během prvních měsíců získal roli v seriálu GROUNDEN FOR LIFE.

Mezi jeho další seriálové štace paří hostování v seriálech jako THE OC či ZÁKON A POŘÁDEK: ÚTVAR PRO ZVLÁŠTNÍ OBĚTI. K jeho prvním filmovým zkušenostem patří komedie ORANGE COUNTY, kde se objevil po boku Colina Hankse a Jacka Blacka, či role v komedii LIGHTING BUG. Kromě toho jsme ho mohli vídat na stanici MTV v sérii Everybody's Doing It, která se zabývala sexuální výchovou.

Jeho prozatím nejznámější rolí se stala postava Sama Olivera ve známé komediální sérii televize FOX REAPER (Ďáblův sluha), kde představuje lovce démonů, které vrací zpět do pekla. V roce 2008 se objevil v jedné z hlavních rolí ve filmu DEAL po boku Burta Raynoldse.

Lukáš "Kopik" Kopeček

Herecká filmografie

Filmy

2015 See You in Valhalla
2011 Cost of Living
Mardi Gras: Jarní prázdniny
2010 All That Glitters
2008 Gambler
2004 Lightning Bug
2003 Home Security
2002 Everybody's Doing It (TV film)
Orange County
1999 Place Apart, A (TV film)

TV seriály

2016 The Ranch (TV seriál)
Merry Christmas (Wherever You Are) (S01E20)
Easy Come, Easy Go (S01E16)
I Know She Still Loves Me (S01E15)
další epizody (10)
Máma (TV seriál)
Tantric Sex and the Sprouted Flute (S04E19)
2015 The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Landing (E10)
The Dark Side (E09)
Abort (E08)
další epizody (10)
2011 Breaking In (TV seriál)
Láska bolí (TV seriál)
Modern Plagues (E08)
How To... (E02)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
The Leak (S01E17)
Greg, Schmeg (S01E16)
další epizody (8)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cash Out (S01E10)
Ashes to Ashes (S01E09)
The Cop (S01E08)
další epizody (10)
2006 The Loop (TV seriál)
2003 O.C. (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vina (S03E18)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1995 Bibleman (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace