foto

Marco Kröger

  • nar. 14.8.1963 (56 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Vzrušující víkend (TV film)
Wickie und die starken Männer
2007 Podezřelý z vraždy (TV film)
1989 Letzten Sommer in Kreuzberg (TV film)
Růžová zahrada
1986 Vicky und Nicky (TV film)
1982 Christian und Christiane (TV film)
Ich werde warten (TV film)
1980 Luftwaffenhelfer (TV film)
1979 Erste Polka, Die
Schulmädchen vom Treffpunkt Zoo, Die

TV seriály

1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 Guten Morgen Mallorca (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1990 Pension Corona (TV seriál)
1989 Molle mit Korn (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Finkenwerder Geschichten (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Mutprobe (S01E11)
Ein Fall für TKKG (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Helga und die Nordlichter (TV seriál)
1983 Geschwister Oppermann, Die (TV seriál)
Ich heirate eine Familie (TV seriál)
1981 Fall Maurizius, Der (TV seriál)
1980 Cafe Wernicke (TV seriál)
1979 Kümo Henriette (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)

Dokumentární

2009 Honba za genetickým pokladem (TV film) - vyp.

Host

TV pořady

1987 Der Pickwick Club (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky