foto

Émile Genest

  • nar. 27.7.1921
    Quebec City, Quebec, Kanada
  • zem. 19.3.2003 (81 let)
    Hollywood, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Day In a Life, A
1996 Frankenstein a já
1981 Plouffe, Les
1979 Útěk do bezpečí
1977 Kit Carson and the Mountain Men (TV film)
1973 Kamouraska
1968 Don't Just Stand There!
In Enemy Country
Istanbul Express (TV film)
K čertu s hrdiny
1967 Scorpio Letters, The (TV film)
The King's Pirate
1965 Cincinnati Kid
The Art of Love
1963 Neuvěřitelné putování
Rampage
1962 Big Red
1961 Lord Durham
Nikki - divoký pes severu
1958 La pension Velder

TV seriály

1997 Un gars, une fille (TV seriál)
1996 Urgence (TV seriál)
Virginie (TV seriál)
1991 Urban Angel (TV seriál)
1987 Mount Royal (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
Paradis terrestre, Le (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
Seaway (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Glynis (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Ensign O'Toole (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Unforeseen (TV seriál)
1959 CF-RCK (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - herec, a.z.
1953 Famille Plouffe, La (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Dokumentární

1982 Le confort et l'indifférence

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace