foto

Varun Saranga

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Appiness
Killer High (TV film)
Softcore
eHero
2017 Neverknock (TV film)
2016 Russet Season
2013 Tábor zombí (TV film)

TV seriály

2019 Břemeno pravdy (TV seriál)
Never Face the Hangman (S02E07)
Manic Street Preacher (S02E06)
The Milk of Human Kindness (S02E03)
další epizody (5)
Carter (TV seriál)
Harley Gets Replaced (S02E03)
Harley Loses a Finger (S02E02)
2018 Carter (TV seriál)
Prsten (S01E10)
Voiceover (S01E08)
Kiki-Loki (S01E07)
další epizody (4)
Zpátky do práce (TV seriál)
Holy Hole (S02E04)
Znamení (S02E03)
Wynonna Earp (TV seriál)
War Paint (S03E12)
Daddy Lessons (S03E11)
The Other Woman (S03E10)
další epizody (11)
Schitt's Creek (TV seriál)
Pregnancy Test (S04E02)
2017 Zpátky do práce (TV seriál)
Povstání fénixe (S01E07)
Vlk a zajíc (S01E06)
Tak trochu Sophiina volba (S01E05)
další epizody (5)
Wynonna Earp (TV seriál)
I Hope You Dance (S02E12)
Gone as a Girl Can Get (S02E11)
I See a Darkness (S02E10)
další epizody (11)
Schitt's Creek (TV seriál)
Driving Test (S03E04)
2016 People of Earth (TV seriál)
2015 Young Drunk Punk (TV seriál)
2014 The Best Laid Plans (TV seriál)
Zvláštní skvadra (TV seriál)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
Save Me (TV seriál)
2011 Mudpit (TV seriál)
2010 Unnatural History (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
How to Be Indie (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Softcore

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky