foto

George Brenlin

  • nar. 10.10.1927
    Pitcairn, Pennsylvania, USA
  • zem. 21.8.1986 (58 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Inside Moves
Power (TV film)
1977 Panic in Echo Park (TV film)
1972 Goodnight, My Love (TV film)
Lieutenant Schuster's Wife (TV film)
1960 Cimarron
1959 Riot in Juvenile Prison
1957 Fight for the Title
Young and Dangerous
1956 The Proud and Profane

TV seriály

1982 Bogač, bedňak... (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace