foto

Lee Wallace

  • nar. 15.7.1930 (89 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Intimní cizinec (TV film)
Last Wish (TV film)
Svatba, nebo pohřeb
1989 Batman
1987 Kojak: The Price of Justice (TV film)
1985 War and Love
1984 Concealed Enemies (TV film)
Doctor's Story, A (TV film)
1983 Daniel
1982 World War III (TV film)
1980 Baby Comes Home (TV film)
This Year's Blonde (TV film)
Vojín Benjaminová
1979 And Baby Makes Six (TV film)
Child Stealer, The (TV film)
1977 Thieves
1976 Diary of the Dead
1975 The Happy Hooker
1974 Přepadení vlaku z Pelhamu
1972 Ukradený diamant
1971 Klute
Men of Crisis: The Harvey Wallinger Story (TV film)
1966 Journey of the Fifth Horse, The (TV film)

TV seriály

1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Intolerance (S02E20)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1979 Associates, The (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Paris (TV seriál)
1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky