foto

John David Coles

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Příběh Donalda Trumpa (TV film)
1995 Friends at Last (TV film)
1994 Proti své vůli: Skutečný příběh Carrie Buckové (TV film)
1992 Dobrý boj (TV film)
1991 Advokát chudých (TV film)
1990 Jeho syn (TV film)
1989 Příznaky života

TV seriály

2018 Hříšnice (TV seriál)
Part VIII (S02E08)
Part III (S02E03)
2017 Barva moci (TV seriál)
Sedmá hodina: Otázka charakteru (E07)
Mr. Mercedes (TV seriál)
Cloudy, with a Chance of Mayhem (S01E03)
The Son (TV seriál)
Honey Hunt (S01E08)
Berlínská mise (TV seriál)
Přímo do srdce (S02E03)
Test důvěry (S02E02)
Ice (TV seriál)
Facet (S01E06)
2016 11.22.63 (TV seriál)
Happy Birthday, Lee Harvey Oswald (E06)
Berlínská mise (TV seriál)
Detektor lži (S01E08)
Rukojmí (S01E07)
Ničemové (TV seriál)
Needles (E10)
2015 Domek z karet (TV seriál)
28. kapitola (S03E02)
27. kapitola (S03E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Proč je tato noc jiná (S05E04)
2014 Power (TV seriál)
Who Are You? (S01E04)
This Is Real (S01E03)
Those Who Kill (TV seriál)
Insomnia (E08)
Batesův motel (TV seriál)
Odchod (S02E04)
Domek z karet (TV seriál)
24. kapitola (S02E11)
19. kapitola (S02E06)
18. kapitola (S02E05)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Dirty Laundry (S01E11)
2012 Jak prosté (TV seriál)
While You Were Sleeping (S01E02)
Muž s posláním (TV seriál)
In Case of a Bolt from the Blue (E10)
Pan Am (TV seriál)
Jazyky lásky (E13)
Vzpomínky (TV seriál)
The Man in the Woods (S01E22)
Brotherhood (S01E13)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Stand and Deliver (E05)
Vzpomínky (TV seriál)
Check Out Time (S01E03)
Strážce pořádku (TV seriál)
Debts and Accounts (S02E10)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ztracené děti krve (S09E11)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Revoluce (S08E16)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Legacy (E06)
Golden Boy (E02)
2006 Saved (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Veselá fraška (S05E16)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Anatomie zodpovědnosti (S01E05)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Kdo ji najde? (S01E11)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Life on Mars (S04E21)
2002 Push, Nevada (TV seriál)
The American Embassy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Arctic Radar (S04E10)
Sex ve městě (TV seriál)
Bez obalu (S05E04)
Štěstí je stará dáma (S05E03)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S01E10)
2000 The $treet (TV seriál)
Wonderland (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Sex v jiném městě (S03E14)
Útěk z New Yorku (S03E13)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Křivka zahýbání (S02E06)
Svobodní se přece střílejí (S02E04)
1998 Maximum Bob (TV seriál)
1997 Feds (TV seriál)
Nothing Sacred (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Birdland (TV seriál)
Philly Heat (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Z nuly k vraždě za 60 sekund (S02E04)

Fanoušci tvůrce