foto

Drahomír Ožana

  • nar. 8.10.1933 (86 let)
    Ostrava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Jan (TV film)
Mládí na prodej (TV film)
1988 Mimořádný případ (TV film)
Píšťaličko, otloukej se (TV film)
1982 Posedlost (TV film)
1981 Malé zlaté slnko (TV film)
1980 Čas plyne i v dešti (TV film)
1979 Ohrožené město (TV film)
Případ IV. A (TV film)
1978 Město mé naděje

TV seriály

1997 Arrowsmith (TV seriál)
1988 Advokát ex offo (TV seriál)
1983 Stavy rachotí (TV seriál)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Náhodný výstřel (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky