foto

Motoki Takagi

  • nar. 4.10.1980 (38 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mušibugjó
2012 Unsweet: Netorare očita onnatači
Učú senkan Jamato 2199
2009 Eiga Crayon Šin-chan: Otakebe! Kasukabe jasei ókoku
Tecuwan Birdy Decode: The Cipher
2008 Renkecu hóšiki
2005 Kirameki Project

TV seriály

2018 Sendžúši (TV seriál)
2016 Sakamoto desu ga? (TV seriál)
2014 Džinsei sódan TV Animation: Džinsei (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
2013 Makai ōji: Devils and Realist (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Brave 10 (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Šinsekai jori (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
Mawaru Penguindrum (TV seriál)
Tantei Opera Milky Holmes Dai 2 Maku (TV seriál)
2010 Tantei Opera Milky Holmes (TV seriál)
Čú Bra!! (TV seriál)
2009 Aoi bungaku series (TV seriál)
Asu no Joiči! (TV seriál)
2008 Himicu: The Revelation (TV seriál)
Neo Angelique Abyss (TV seriál)
One Outs (TV seriál)
Persona -trinity soul- (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode (TV seriál)
ef - a tale of melodies. (TV seriál)
2007 Claymore (TV seriál)
MapleStory (TV seriál)
Terra e... (TV seriál)
Zombie-Loan (TV seriál)
ef - a tale of memories. (TV seriál)
2006 Papillon Rose: New Season (TV seriál)
2005 Damekko dóbucu (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Loveless (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
2004 Futakoi (TV seriál)
Grenadier: Hohoemi no senši (TV seriál)
2003 Vie Durant (TV seriál)
2002 Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace