foto

John Riggi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Five Houses (TV film)

TV seriály

2018 American Woman (TV seriál)
Changes and The New Normal (E02)
Liberation (E01)
2013 Super Fun Night (TV seriál)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
Alexis Goodlooking and the Case of the Missing Whisky (S06E10)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Gentleman's Intermission (S05E06)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Americká středozem (S04E03)
Přirozený řád (S03E20)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Zaručená investice (S03E04)
Nástupce (S02E13)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Pumy (S02E07)
Společné pobláznění (S01E19)
Hlava a vlasy (S01E11)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Rande naslepo (S01E03)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
2003 Charlie Lawrence (TV seriál)
2002 My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
1992 Dennis Miller Show, The (TV seriál)
1989 One Night Stand (TV seriál)

TV pořady

1994 1994 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Seeing Other People
1991 Lookwell (TV film)

TV seriály

2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Rodokmen Griffinů (S03E14)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Invitations (S07E22)
1995 Cybill (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1989 One Night Stand (TV seriál)

TV pořady

1995 HBO Comedy Showcase (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

1998 Five Houses (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 LA to Vegas (TV seriál)
2017 Girlboss (TV seriál)
Five Percent (E06)
Great News (TV seriál)
Honeypot! (S02E03)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Waffle Permission Kidless Boyfriend (S03E06)
Settlement Pacifier Attic Unsyncing (S03E01)
2 $ocky (TV seriál)
A otcovské odpoledne (S06E18)
A náhradní opravář (S06E14)
A mrtvé šmíračky (S06E13)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Tough Love (S09E09)
Sex, Lies & Kickball (S09E04)
2016 Rodinka na kousky (TV seriál)
Dinner Professor Steps Lesbian (S02E05)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Goes to Her Happy Place! (S02E10)
2 $ocky (TV seriál)
A velký útěk (S05E15)
A problém se saxíkem (S05E09)
2013 Super Fun Night (TV seriál)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
There's No I in America (S07E05)
The Return of Avery Jessup (S06E21)
Murphy Brown Lied to Us (S06E18)
další epizody (7)
2011 Studio 30 Rock (TV seriál)
Everything Sunny All the Time Always (S05E22)
It's Never Too Late for Now (S05E15)
¡Qué Sorpresa! (S05E13)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Christmas Attack Zone (S05E10)
Let's Stay Together (S05E03)
Den matek (S04E20)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Řešitelé problémů (S04E05)
Sbohem, příteli (S03E13)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 American Woman (TV seriál)
The Heat Wave (E06)
Adam (E05)
The Cost of Living (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace