foto

Takamicu Kóno

  • nar. Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Black Clover
2012 To Heart 2 Dungeon Travelers
2011 Astarotte no omoča! EX
2010 To Heart 2 ad Next
2009 Kjó no go no ni
To Heart 2 ad Plus
Utawarerumono OVA
2008 To Heart 2 ad
2007 Kimi ga nozomu eien: Next Season

TV seriály

2020 Kuma Kuma Kuma Bear (TV seriál)
Kuma-san, omise o hiraku (E09)
Kuma-san, óto ni iku (E07)
Kuma-san, daiabare suru (E03)
Uzaki-čan wa asobitai! (TV seriál)
Tottori de asobitai! (S01E10)
Neko café to izakaja de asobitai! (S01E07)
Renkjú wa iššo ni asobitai! (S01E04)
2017 Jókai apáto no júga na ničidžó (TV seriál)
Óaraši fukiarete (E25)
Becu no kao, suki? Kirai? (E23)
Let's communication (E19)
další epizody (7)
2016 Onigiri (TV seriál)
2015 Absolute Duo (TV seriál)
Himóto! Umaru-čan (TV seriál)
2013 Love Lab (TV seriál)
Zutto tomodači de ite kudasai ne (E12)
Wild na kimi e... (E08)
Ren'ai kenkjú saikai! To omottara... (E04)
Minami-ke: Tadaima (TV seriál)
2012 Campione! Macurowanu kamigami to kami koroši no maó (TV seriál)
Juru juri♪♪ (TV seriál)
2011 Astarotte no omoča! (TV seriál)
Hen Semi (2011) (TV seriál)
Juru juri (TV seriál)
Oretači ni cubasa wa nai (TV seriál)
R-15 (TV seriál)
Softenni (TV seriál)
2009 Asura Cryin' 2 (TV seriál)
2008 Kjó no go no ni (TV seriál)
2007 Ajakaši (TV seriál)
Minami-ke (TV seriál)
Venus Versus Virus (TV seriál)
2006 Aju Maju gekidžó (TV seriál)
Cuyokiss Cool x Sweet (TV seriál)
2005 Comic Party Revolution (TV seriál)
Lamune (TV seriál)
2004 Wind: A Breath of Heart (TV seriál)
2003 Vie Durant (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky