foto

Martin Kavan

  • nar. 27.1.1980 (40 let)
    České Budějovice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Jan Žižka
2016 Bezva ženská na krku
2005 Kletba bratří Grimmů
2004 Non Plus Ultras

TV seriály

2019 MOST! (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2018 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Znamení lyry - 2. část (E08)
Znamení lyry - 1. část (E07)
2013 Nejlepší trapasy (TV seriál)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pistole (S02E13)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Vodácká svatba (E07)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Loupež (S01E10)
Černá sanitka (TV seriál)
Zhulenci a policajti (E13)
2007 Trapasy (TV seriál)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Hoby naší doby (TV pořad)
2009 Devatero řemesel (TV pořad)
2008 Experiment (TV pořad)
2005 Pošta pro tebe (TV pořad)
Pípšoubazar (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky