foto

Stefan Schnabel

  • nar. 2.2.1912
    Berlin, Německá říše
  • zem. 11.3.1999 (87 let)
    Rogaro, Tremezzo, Lombardy, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Prázdniny se Silvestrem
Zelená karta
1989 Drákulova vdova
1987 Anna
1985 Brass (TV film)
Stone Pillow (TV film)
1983 Nemocný láskou
1982 Ohnivá liška
1976 Blood Bath
1975 Happy Hooker, The
1973 Mr. Inside/Mr. Outside (TV film)
1965 Im Schlaraffenland (TV film)
1964 Der Chef wünscht keine Zeugen
1963 Antonius und Cleopatra (TV film)
Geliebt in Rom (TV film)
Ošklivý Američan
Rampage
1962 Freud - Tajná vášeň
The Counterfeit Traitor
Two Weeks in Another Town
1961 Question 7
The Big Show
The Secret Ways
Toller Hecht auf krummer Tour
Town Without Pity
1960 Ein Weihnachtslied in Prosa oder Eine Geistergeschichte zum Christfest (TV film)
Ça va être ta fête
1958 Majestät auf Abwegen
Mugger, The
1957 27. den
1956 Crowded Paradise
1953 Houdini
1952 Diplomatic Courier
1949 Barbary Pirate
Law of the Barbary Coast
1948 Železná opona
1943 Cesta do strachu
1933 Das Kalte Herz

TV seriály

1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1965 The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
Gewagtes Spiel (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1962 Our Man Higgins (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
1959 Tales of the Vikings (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1951 Shadow of the Cloak (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
1949 Captain Video and His Video Rangers (TV seriál)
Hands of Murder (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace