foto

Kumiko Watanabe

  • nar. 7.10.1965 (55 let)
    Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tamačina love story
2012 One Piece Film Z
2010 Gekidžóban 3D Atašinči: Džónecu no čó čónórjoku haha daibósó
Gekidžóban Inazuma Eleven: Saikjó gundan Ogre šúrai
Čó gekidžóban Keroro gunsó tandžó! Kjúkjoku Keroro kiseki no džikúdžima de arimasu!
2009 Čó gekidžóban Keroro gunsó: Gekišin Dragon Warriors de arimasu!
2008 Inujaša: Kuroi Tessaiga
Lucky Star OVA
Čó gekidžóban Keroro gunsó 3: Keroro tai Keroro – Tenkú daikessen de arimasu!
2007 Čó gekidžóban Keroro gunsó 2: Šinkai no Princess de arimasu!
2006 Čó gekidžóban Keroro Gunsó
2004 Inujaša: Guren no hóraidžima
Odžamadžo Doremi: Naišo
2003 Eiga Atashin'chi
Inujaša: Tenka hadó no ken
2002 Digimon Frontier: Kodai Digimon fukkatsu!!
Inuyasha - Kagami no naka no mugenjō
2001 Inuyasha - Toki o koeru omoi
Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Wataši no Ašinaga odži-san (TV film)
1999 Gundress
Šódžo kakumei Utena: Adolescence mokuširoku
1998 Slayers Excellent
1997 Bakusó kjódai Let`s & Go!! WGP: Bósó Minijonku daicuiseki
1996 Angel ga tonda hi
Boku no Marie
Eiga Nintama Rantaró
1995 Kakjúsei
Megami tengoku
1994 Sei Michaela gakuen hjórjúki II
1993 Crayon Šin-čan: Action Kamen vs Haigure maó
1991 Arslan senki
Joroiden samurai Troopers: Message
1990 Taiman Blues: Ladies hen
1989 Joroiden Samurai Troopers: Kikótei densecu
Joroiden samurai troopers: Gaiden

TV seriály

2020 Duel Masters King (TV seriál)
2019 Duel Masters!! (TV seriál)
2018 Duel Masters! (TV seriál)
2015 Hibike! Euphonium (TV seriál)
Working!!! (TV seriál)
Šin atašinči (TV seriál)
2014 Keroro (TV seriál)
2013 Dokidoki! Precure (TV seriál)
Tamako Market (TV seriál)
2011 Digimon Xros Wars: Toki o kakeru šónen Hunter-tači (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Suite Precure♪ (TV seriál)
Un-Go (TV seriál)
Working'!! (TV seriál)
2010 Working!! (TV seriál)
2009 Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
Shangri-La (TV seriál)
2008 Yes! Precure 5 Go Go! (TV seriál)
2007 Lucky Star (TV seriál)
Taiho šičau zo: Full Throttle (TV seriál)
Yes! Precure 5 (TV seriál)
2006 Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Silk Road šónen Júto (TV seriál)
2005 Futari wa Precure Max Heart (TV seriál)
Okusama wa mahó šódžo (TV seriál)
2004 Gankucuó (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Rockman.EXE Stream (TV seriál)
Sensei no odžikan: Doki doki school hours (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Massugu ni ikó. (TV seriál)
Planetes (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
Wonder Bebil-kun (TV seriál)
2002 Atašin'či (TV seriál)
Digimon - hranice (TV seriál)
2001 Gjóten ningen Batsealer (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
Rokumon tengai mon Colle Knight (TV seriál)
1999 Bakukjú renpacu! Super B-Daman (TV seriál)
Corrector Yui (TV seriál)
Ippacu kikimusume (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Zoids (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Bakusó kjódai Let's & Go!! Max (TV seriál)
Brain Powerd (TV seriál)
Fušigi mahó Fun Fun Pharmacy (TV seriál)
Helitako Pú-čan (TV seriál)
Kočči muite Miiko (TV seriál)
1997 Bakusó kjódai Let's & Go!! WGP (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Šódžo kakumei Utena (TV seriál)
1996 Bakusó kjódai Let's & Go!! (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Idžiwaru bá-san (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
1995 Bonobono (TV seriál)
Mama wa pojopojosaurus ga osuki (TV seriál)
Tobe! Isami (TV seriál)
1993 Kidó senši V Gundam (TV seriál)
Mukamuka Paradise (TV seriál)
Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
Júša Exkaiser (TV seriál)
Peach Command šin Momotaró densecu (TV seriál)
Táta sekáč (TV seriál)
1989 Madó King Grandzort (TV seriál)
Momotaró densecu (TV seriál)
1988 Joroiden samurai Troopers (TV seriál)
1986 Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
Maison ikkoku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky