foto

Imre Bencsik

  • nar. 14.1.1924
    Győr, Maďarsko
  • zem. 6.5.1993 (69 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Neviniatka (TV film) - divadelní hra
1990 Garantiert ungestört (TV film)
1984 Kölcsönlakás (TV film)
Priateľská služba (TV film) - divadelní hra
1977 Priateľka mojej dcéry (TV film)
1976 Százéves asszony (TV film)
1975 Asszony a viharban (TV film)
1973 Turecké kopí
1971 Siedmi z radnice (TV film) - původní scénář
1968 A Hamis Izabella
1967 Agův poklad
Veszedelmes labdacsok (TV film)
1966 Én, Strasznov Ignác, a szélhámos (TV film)
1965 Kár a benzinért
1964 Nagymama, nagymama... (TV film)
Özvegy menyasszonyok
1960 Dvě patra štěstí
1958 Nehéz kesztyűk

Spisovatelská filmografie

Filmy

1981 Dovolenka v Taliansku (TV film) - povídka
Plesové šaty (TV film) - povídka
1980 Manželstvo na inzerát (TV film) - povídka
1976 Százéves asszony (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky