foto

János Csernák

  • nar. 28.10.1952 (67 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Szigorú idők (TV film)
1987 A komáromi fiú (TV film)
1984 Szerelmek (TV film)
1983 Nemzetemnek vagyok katonája (TV film)
1982 Csata (TV film)
1981 Védtelen utazók (TV film)
1980 A meráni fiú (divadelní záznam)
1979 Dundo Maroje (divadelní záznam)

TV seriály

2019 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (8)
1994 Kisváros (TV seriál)
A trónörökös látogatása (E23)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)

Dokumentární

2006 Képes Krónika (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

2018 A bűn logikája (TV pořad) - účinkující, mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky