foto

Nina Schmieder

  • nar. 8.4.1985 (34 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kobra 11 - Strážci z Engonie (TV film)
2015 Rosamunde Pilcher: Dokonalý život (TV film)
2011 Beweisführung (studentský film)

TV seriály

2012 Die Chefin (TV seriál)
2011 Herzflimmern (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1986 Kanal fatal (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky