foto

Desmin Borges

  • nar. Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Private Life
2017 DriverX
Never Here
2016 Carrie Pilby
2015 Open Tables
2014 Gabriel
The Mend
2013 House That Jack Built, The
Murder in Manhattan (TV film)
Něco jako Vánoce
2012 Nařčení
2011 Mistrovský plán
Pan Popper a jeho tučňáci
2010 Cherry

TV seriály

2020 Utopia (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
2019 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
Pancakes (S05E13)
We Were Having Such A Nice Day (S05E12)
Four Goddamn More Days (S05E11)
další epizody (12)
2018 Dietland (TV seriál)
Plum Tuckered (E05)
2017 The Guest Book (TV seriál)
Story Three (S01E03)
Bull (TV seriál)
Make Me (S01E20)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
It's Always Been This Way (S04E13)
Like People (S04E12)
From the Beginning, I Was Screwed (S04E11)
další epizody (13)
2016 Preacher (TV seriál)
Call and Response (S01E10)
Finish the Song (S01E09)
Rozvod (TV seriál)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
No Longer Just Us (S03E13)
You Knew It Was a Snake (S03E12)
The Inherent, Unsullied Qualitative Value of Anything (S03E11)
další epizody (13)
2015 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
The Heart is a Dumb Dumb (S02E13)
Other Things You Could Be Doing (S02E12)
A Rapidly Mutating Virus (S02E11)
další epizody (13)
2014 Madam Secretary (TV seriál)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
Pěsti, kopance a tak (S01E10)
Ustavičná hrůza a nespokojenost (S01E09)
Dopij to mléko (S01E08)
další epizody (10)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Biker Bar (S01E03)
Vzpomínky (TV seriál)
The Combination (S03E02)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
Everything is Ending (S05E01)
2012 Next Caller (TV seriál)
Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Complications (E13)
Záměna (TV seriál)
Starry Night (S01E11)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Žárlivost (S02E22)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Blood Brothers (S13E03)
2009 Castle na zabití (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace