foto

Bálint Jaskó

  • nar. 24.5.1986 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Coming Out
2012 Buda
2006 Ede megevé ebédem

TV seriály

2019 Alvilág (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 Válótársak (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2017 Oltári csajok (TV seriál)
X-company (TV seriál)
Lov (S03E07)
2014 Hacktion (TV seriál)
Túlcukrozva (S06E12)
Szemrebbenés nélkül (S06E11)
Rózsák és fegyverek (S06E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky