foto

Ildikó Hűvösvölgyi

  • nar. 9.6.1953 (66 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Gréti...! (Egy kutya feljegyzései) (TV film)
1985 Hudba života
1983 Reumavalcer (TV film)
Ök tudják, mi a szerelem (TV film)
1982 Pygmalion (TV film)
1980 Střed světa (TV film)
Szerelem (TV film)
1978 Az ünnepelt (TV film)
Bodnárné (TV film)
Hullámzó vőlegény (divadelní záznam)
1975 Historie několika prvních lásek (TV film)
Trisztán (TV film)
1973 A csodadoktor (TV film)
Od vítězství k vítězství
1972 Állványokon (TV film)

TV seriály

2017 Oltári csajok (TV seriál)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky