foto

Tuna Arman

  • nar. 22.3.1969 (50 let)
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Baba: Bu Alem Bi Alem
2018 Yanımda Kal
2016 Köstebekgiller 2: Gölgenin Tılsımı
Olaylar Olaylar
2015 Umut Apartmanı (TV film)
2013 Komik Bir Aşk Hikayesi
1985 Mavi Mavi

TV seriály

2017 Çocuklar Duymasın (TV seriál)
İki Yalancı (TV seriál)
2015 Aşk Yeniden (TV seriál)
Tutar mı Tutar (TV seriál)
2012 Bulutların Ötesi (TV seriál)
2011 Alemin Kıralı (TV seriál)
Yaseminli Yuva (TV seriál)
2010 Türk Malı (TV seriál)
2008 Derman (TV seriál)
Kendi Okulumuza Doğru (TV seriál)
Küçük Kadınlar (TV seriál)
Çorap Söküğü (TV seriál)
2007 Hepsi bir (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
Doktorlar (TV seriál)
2004 Avrupa Yakası (TV seriál)
Çocuğun Var Derdin Var (TV seriál)
2001 Tatlı Hayat (TV seriál)
1999 Evimiz Olacak mı? (TV seriál)
1995 Çiçek taksi (TV seriál)
1993 Ana Yüreği (TV seriál)
Bizim Mahalle (TV seriál)
Cümbüş Sokak (TV seriál)
Hastane (TV seriál)
Umut Taksi (TV seriál)
Zapping Ailesi (TV seriál)
1986 Altınkuş Musiki Cemiyeti (TV seriál)
Uzak Kentin İnsanları (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky