foto

Katharina Blaschke

  • nar. 1956

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jeder stirbt für sich allein
2015 Wanja
2014 Die Schlikkerfrauen (TV film)
2013 Zbouchnutá (TV film)
2010 Das Geteilte Glück (TV film)
Meine Familie bringt mich um (TV film)
2009 Německo '09
SOKO Wismar: Das dritte Feuer - Die Spur führt nach Schweden (TV film)
Tatort - Borowski und die Sterne (TV film)
2008 Im Gehege (TV film)
Žena v Berlíně
2007 Die Masche mit der Liebe (TV film)
2006 Vrány útočí (TV film)
2005 Die Mandantin (TV film)
Singe den Zorn - Homers Ilias in Troia
Vykoupen láskou: Tajemství Červeného domu (TV film)
2004 Erbin mit Herz (TV film)
Franz (TV film)
Sladký život na Ibize
2003 Die Eltern der Braut (TV film)
Die Klasse von '99
2002 Mord an Bord (TV film)
2001 Kurze Begegnung (studentský film)
Mutter meines Mannes, Die (TV film)
2000 Der Tote Taucher im Wald
Gripsholm
Hat er Arbeit? (TV film)
Kalhoty v pozoru

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Nach der Ebbe kommt der Tod (S17E25)
Breifrei statt Bierschinken (S17E24)
Tödliche Höhe (S17E23)
další epizody (13)
2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Am falschen Ort (S17E12)
Tote Katze, toter Lehrer (S17E11)
Nomen est omen (S17E10)
další epizody (26)
Wilsberg (TV seriál)
Gottes Werk und Satans Kohle (E62)
2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Selbstjustiz (S16E13)
Tödliche Spiele (S16E12)
Hafen der Ehe (S16E11)
další epizody (28)
2017 SOKO Wismar (TV seriál)
In Versuchung (S15E16)
Hühnergott (S15E15)
Ein nachhaltiger Tod (S15E14)
další epizody (28)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Zusammen ist man weniger allein (S14E12)
Strawberry Fields (S14E10)
Der Legionär (S14E09)
další epizody (23)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Feindliche Übernahme (S13E12)
Letzte Hoffnung Kloster (S13E11)
Unter Strom (S13E10)
další epizody (25)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Platzpatronen (S12E11)
Elvis (S12E10)
Tödliche Nebenwirkungen (S12E09)
další epizody (23)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Alles Klara (TV seriál)
Bäumlers Klippe (S02E06)
SOKO Wismar (TV seriál)
Über den Dächern von Wismar (S11E10)
Als der Fremde kam (S11E09)
Tod im Feld (S11E08)
další epizody (24)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Einer zahlt immer (S12E19)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Goldrausch (S10E11)
Außenborder (S10E10)
Ohne Abschied (S10E09)
další epizody (24)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Abgeschminkt (S09E12)
Tod eines Richters (S09E11)
Umzug in den Tod (S09E10)
další epizody (21)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Eine kleine Sehnsucht (S08E10)
Schlechte Karten für Belinda (S08E09)
Väter und Söhne (S08E08)
další epizody (20)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Betty und die Brüder (S07E10)
Das Recht zu leben (S07E09)
Schachmatt (S07E08)
další epizody (18)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Kölbachs letzter Wille (S06E12)
Frau Neumann (S06E11)
Das verschlossene Zimmer (S06E10)
další epizody (19)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Spitzenleistung (S05E13)
Nasser Tod (2) (S05E12)
Nasser Tod (1) (S05E11)
další epizody (15)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Kaffeefahrt (S04E14)
Tödliche Hörner (S04E12)
Unter Pleitegeiern (S04E11)
další epizody (12)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Freundschaft (S03E14)
Brautvater (S03E13)
Blütenträume (S03E12)
další epizody (6)
2004 Die Albertis (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Die Couch-Cowboys (TV seriál)
Schulmädchen (TV seriál)
Schulmädchen (S01E01)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Ritas Welt (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky