foto

Michael Eklund

  • nar. 31.7.1972 (46 let)
    Saskatoon, Saskatchewan, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michael Eklund je jedním z nejvytíženějších a nejnadanějších kanadských herců. Pochází z města Saskatoon, největšího v kanadské provincii Saskatchewan. Michael už se jako chlapec toužil stát umělcem. Hrál ve školním divadle, později studoval na prestižní Alberta College of Art. Uplatňuje se jako všestranný filmový i televizní herec.

Jeho největším úspěchem je ocenění za nejlepší herecký výkon ve filmu, které získal na Pensylvánském filmovém festivalu za roli drogového dealera odsouzeného k trestu smrti v celovečerním filmu THE ENTRANCE. Dále si zahrál jednu z menších rolí po boku Al Pacina ve filmu 88 MINUT nebo v úspěšném snímku Zacka Snydera STRÁŽCI-WATCHMEN, natočeného podle známého komiksu Alana Moorea.

Michael také hrál nebo hostoval ve známých seriálech SMALVILLE, MRTVÍ JAKO JÁ, 4400, BATTLESTAR GALACTICA a v mnoha dalších. Od roku 2003 je ženatý s herečkou Megan Bennett a k jeho vášním patří malování.

Socraates

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Farm
2018 Stegman Is Dead
The Package
West of Hell
2017 The Sound
2016 Chokeslam
Dead Draw
The Confirmation
2015 Dark
Eadweard
Into the Forest
Pan Dokonalý
Pomsta
Zoom
2014 Krutý a výjimečný
Poker Night
Primary
See No Evil 2
What an Idiot
2013 Assault on Wall Street
Ferocious
Nurse 3D
Three Days in Havana
Tom Dick & Harriet (TV film)
Tísňová linka
Voják 3: Na domácí frontě
2012 Errors of the Human Body
2011 Dark Vengeance (TV film)
Hangár 14
Pressed
Sisters & Brothers
Svět po zániku
The Divide
2010 Dcera jako rukojmí
Final Storm
Gunless
Jak se točí film
Sejmi eso 2
Supermafián Quido
2009 Imaginárium Dr. Parnasse
Messages Deleted
Revolution (TV film)
Strážci - Watchmen
The Gambler, the Girl and the Gunslinger (TV film)
2008 Far Cry
Jedno jako druhý
2007 88 minut
BloodRayne 2: Vykoupení
Paralelní svět (TV film)
Postal
Seed
Ve jménu krále
Walk All Over Me
2006 Eight Days to Live (TV film)
Klatsassin
The Entrance
2005 Intelligence (TV film)
Painkiller Jane (TV film)
2004 A Beachcombers Christmas (TV film)
Vražedná posedlost (TV film)
2003 Critical Assembly (TV film)
House of the Dead
2002 K-9: Soukromý detektiv
Noční loupež
Skryté hlasy (TV film)
Včelí zabijáci (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Sejdeme se znovu (TV film)
2001 Blackwoods

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
The Wrong Man (S01E05)
Force of Evil (S01E04)
In a Lonely Place (S01E03)
Wynonna Earp (TV seriál)
War Paint (S03E12)
Daddy Lessons (S03E11)
The Other Woman (S03E10)
další epizody (6)
2017 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Nice Jacket (S02E10)
Trouble is Bad (S02E09)
Little Guy, Black Hair (S02E08)
další epizody (7)
Wynonna Earp (TV seriál)
I Hope You Dance (S02E12)
Gone as a Girl Can Get (S02E11)
No Future in the Past (S02E08)
2016 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Two Sane Guys Doing Normal Things (S01E08)
Weaponized Soul (S01E07)
Fix Everything (S01E06)
další epizody (8)
Wynonna Earp (TV seriál)
I Walk the Line (S01E13)
House of Memories (S01E12)
Landslide (S01E11)
další epizody (10)
2015 Gotham (TV seriál)
Welcome Back, Jim Gordon (S01E13)
Continuum (TV seriál)
Final Hour (S04E06)
The Desperate Hours (S04E05)
Zero Hour (S04E04)
další epizody (5)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Neměnná pravda (S02E10)
Bedna (S02E09)
Kolaps (S02E08)
další epizody (8)
2013 Arrow (TV seriál)
Stát vs. Queenová (S02E07)
Polámané panenky (S02E03)
2012 Alcatraz (TV seriál)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Rebirth (E02)
Flashpoint (TV seriál)
Unconditional Love (S03E01)
Hranice nemožného (TV seriál)
Stabilizace (S03E03)
2009 Flashpoint (TV seriál)
One Wrong Move (S02E10)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Monster Movie (S04E05)
2007 Traveler (TV seriál)
Zixx: Level Three (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Zataženo s možností vraždy (S01E12)
Smallville (TV seriál)
Zápas (S06E17)
2006 Alice, I Think (TV seriál)
Krevní pouta (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Pick Me Up (S01E11)
2005 Tajná služba (TV seriál)
Terminal City (TV seriál)
Zixx: Level Two (TV seriál)
2004 4400 (TV seriál)
Zkouška ohněm (S01E04)
Dotek zla (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Zvědavá Georgia (S01E03)
Still Life (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Pronásledovaný (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Noční směna (S06E05)
2001 Smallville (TV seriál)
Pod kůží (S01E08)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

TV pořady

2012 WWE SummerSlam (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace