foto

Serkan Çetinkaya

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rockstars zähmt man nicht (TV film)
2016 Treffen sich zwei (TV film)
2015 Die Insassen (TV film)
Nesmělý svůdník
2014 I muži mají své dny
2013 Einmal Hans mit scharfer Soße (TV film)
2009 11'e 10 kala

TV seriály

2018 Beck is back! (TV seriál)
Ausbruch (S01E10)
Der falsche Mandant (S01E09)
Liebe bis zum Schluss (S01E08)
další epizody (7)
2017 Das Institut, Oase des Scheiterns (TV seriál)
Das Pubertier (TV seriál)
Das Pubertier geht fremd (E05)
Das Pubertier als verkanntes Genie (E04)
Dschermeni (TV seriál)
Flüchtlinge (E04)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Invisible Me

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace